+31 6 30711153 info@geutjeshoren.nl
Selecteer een pagina

Wie ben ik

Yvo Geutjes

Mijn naam is Yvo Geutjes en sinds 1995 ben ik een vertrouwd gezicht in de audiciensbranche. Nu, 27 jaar later, waag ik zelf een sprong in het diepe en ga ik mijn eigen ‘audicienswinkel’ beginnen in de gemeente Zevenaar, Montferland, Duiven en Doetinchem. Geen fysieke winkel, maar lokale hoorzorg aan huis onder de naam: Geutjes Horen. In 1995 begon ik met het repareren van hoortoestellen. Een technische vaardigheid, waarbij je onder een microscoop moet solderen om de componenten te bevestigen. Dit was ontzettend leuk om te doen, maar toch wilde ik graag doorgroeien.

In 1998 ben ik gestart met de audiciensopleiding en in 2000 ben ik aan de slag gegaan als leerling audicien in Zevenaar. In 2002 ben ik geslaagd voor mijn audiciensdiploma en direct gepromoveerd tot vestigingsleider van een audicienswinkel in Oosterbeek. De acht jaar daarna heb ik in verschillende winkels gewerkt zoals in Nijmegen, Doetinchem en Ede. Ik heb in de tussentijd ook mijn triagediploma behaald en ben dus gecertificeerd geregistreerd StAr audicien. (Stichting Audiciensregister)

In 2010 ben ik gepromoveerd tot rayonmanager. Deze functie heb ik nog twee jaar gecombineerd met het audiciensvak, maar dat bleek in de praktijk niet mogelijk. Als rayonmanager ben ik in de jaren erna wel veel in de winkels aanwezig geweest en heb ik regelmatig, samen met mijn collega’s, gesprekken met klanten gedaan. Dus volledig uit het vak ben ik zeker niet geweest.

Hoormeting aan huis

Toch begon het de laatste jaren weer te kriebelen wanneer ik in de winkels kwam. Het contact met de klanten heb ik altijd als erg leuk en prettig ervaren en de voldoening die het vak geeft heb ik erg gemist. Daarom heb ik besloten om terug te keren naar het audiciensvak, maar dan op een iets andere manier. Om aan huis te komen is een bewuste keuze, want het openbaar vervoer vanuit de kleinere dorpen is voor veel mensen niet altijd even praktisch.

Ook voor het personeel in verzorgingshuizen is het fijn dat ik aan huis kom. De bewoners hoeven het huis nu niet te verlaten en dat is weer efficiënt voor de zorg. Natuurlijk geldt dit ook voor begeleiders kinderen, familie en vrienden die anders mee zouden moeten gaan naar een audicienswinkel. En wachten kan nu dus gewoon thuis in de luie stoel. Heerlijk toch! Mensen kunnen nu ook gelijk de eerste ervaring met een hoortoestel opdoen in hun eigen natuurlijke omgeving. Wel zo vertrouwd.

Persoonlijke aandacht en de tijd nemen voor de klant vind ik erg belangrijk en staat bij mij hoog in het vaandel. Twijfelt u over uw gehoor, aarzel dan niet en neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvende hoortest.
Met vriendelijke groet,

Yvo Geutjes

06-30711153
info@geutjeshoren.nl
Postbus 53
6916 ZH Tolkamer