+31 6 30711153 info@geutjeshoren.nl
Selecteer een pagina

Gehoorbescherming

Voorkom gehoorschade en wees voorzichtig met teveel geluid. Vaak schaft men gehoorbescherming aan na een vervelende ervaring met te hard geluid. Probeer dit te voorkomen en schaf op tijd de juiste gehoorbescherming aan. Hiermee voorkomt u gehoorverlies of een vervelende pieptoon in de oren die niet meer weg gaat (tinnitus).
Gehoorbescherming is er in meerdere uitvoeringen, namelijk de universele gehoorbescherming en de op maat gemaakte gehoorbescherming. Deze zijn voor dezelfde doeleinden te gebruiken. Het grote voordeel van op maat gemaakte gehoorbescherming is het draagcomfort.  Prettig als je deze regelmatig en voor een langere tijd moet dragen. Als er kortdurende gehoorbescherming nodig is, dan kan universele gehoorbescherming een goede oplossing zijn.

Soorten gehoorbescherming, zowel universeel als op maat gemaakt:
Oordoppen voor slapen, zwemmen, klussen, muziek, motor en vliegtuig.
Maatwerk is er in verschillende uitvoeringen, zowel in flexibel siliconenmateriaal als in hard acryl. De gehoorbescherming voor muziek wordt uitgevoerd met een vlakfilter om zo de kwaliteit van het geluid te waarborgen. Dat wordt door een vlakfilter niet veranderd, alleen zachter gemaakt.

Meer informatie hierover is te vinden op pluggerz